Kesäinen komuutti oli ja meni keittiönnurkastamme...

Kesäinen komuutti oli ja meni keittiönnurkastamme...

Tämä ihana, kesän värinen komuutti pääsi keittiön nurkkaamme koristamaan. Sain valita kolmesta (kaksi alla) kalusteesta, mikä jätetään keittiöömme. Näin tämän jo alkuviikosta tallissa kaiken romun alla ja olisin halunnut kantaa sen heti sisälle, kun olivat työkaveritkin tulossa kylään, mutta en itse ehtinyt sitä puhdistaa. Tämä viikko on ollutkin todella kiiruinen, kesälomalainen kuin olen. Aika on kulunut peruskesätöissä kuten mattojen pesussa ja terassien käsittelyssä. Olen myös kaiken ohessa tehnyt suuren työmäärän päivittämällä verkkokauppaamme. Ensi viikon loikoilen vain rannalla, vesisateessa:)


Tänään tämä komuutti löysi uuden kodin sen jäädessä yhden yön kalusteeksi....Tämä teak-laatikkolipasto on taas niitä kysyttyjä teak-kalusteita. Onneksi nämä teak-kalusteet eivät kauan meidän nurkissa pysy. Tämä jäi olohuoneeseen, koska se luultavasti menee niin nopeasti, ettei kannata varastolle välillä viedä. Edellinen teak-senkki ehti olla pari viikkoa, kun uusi ostaja löytyi.

http://aarrerati.fi/fi/tuote/14255489


Tämä 50-luvun laatikkolipasto otti ja lähti vikkelään varastoon. Onneksi oli komuutti, joka vei sen mahdollisen paikan:)

http://aarrerati.fi/fi/tuote/14254349


Tässä vielä verkkokauppamme uusi taustakuva, joka pitkän kokeilun ja yhteistyön tuloksena mieheni kanssa syntyi. Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.